Image result for dermedics logo

Najnovejša generacija hranilnih serumov
za ciljno usmerjene in inovativne lepotne postopke.
DERMEDICS™ ponuja kozmetično-farmacevtske proizvode edinstvene, vrhunske učinkovitosti, ki so jih odobrili zdravniki, dermatologi in kozmetologi po vsem svetu.
DERMEDICS™ ponuja edinstveno mešanico razkošne učinkovitosti (običajno povezane z dragimi blagovnimi znamkami) in sposobnosti za zdravljenje kože na področjih dermatologije in estetske medicine.

Mobirise

MEZOTERAPIJA 

Mezoterapija brez igel je učinkovita nekirurška metoda pomlajevanja kože.Brezigelna mezoterapija – mezoporacija- je postopek, ki omogoča vnos aktivnih snovi v podkožno tkivo. Z mezoporacijo dosežemo vnos molekul v celice, ki drugače ne morejo prehajati skozi celično membrano.
Gre za postopek, s katerim s pomočjo elektroporacije z ultrazvikom v kožo vnašamo različne snovi, kot so hialuronska kislina, vitamine, minerale, fito colagen, vitamin C,.. 

Mobirise

RADIOFREKVENCA

Radiofrekvenca je neinvazivna tehnika, pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globje plasti kože. Ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju privede do trenutnega krčenja vezivnih kolagenskih vlaken(učvrsti se obstoječe vezivno tkivo), pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus in obenem stimulira določene celice ( fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajat nova kolagenska vlakna.

Kozmetični salon  Barbara

Barbara Dornik s.p.

Telefon

05 30 262 65
041 794 634

© Copyright . All Rights Reserved.