Piling in masaža telesa

vzdrževanje lepe in negovane kože je umetnost – nežen piling bo z vašega telesa odstranil plast odmrlih celic, tako bo koža pripravljena sprejeti aktivne sestavine, da jo nahranijo. Masaža pa bo sprostila mišice, izboljšala prekrvavitev in zmanjšala napetost in stres.
Tako bomo vaši koži povrnili sijaj in voljnost. 

Mobirise

Piling 

Eden najbolj učinkovitih orožij za boj proti staranju je piling. Cilj vsakega pilinga je podpora naravnemu procesu obnove kože. Kožne celice se teoretično obnovijo v enomesečnem ciklusu. Ob koncu cikla se stare poroženele celice odstranijo in dajejo prostor za obnovo novim mladim celicam. Takšen ciklus obnavljanja oz. regeneriranja kože je običajen tja do 25. oz. 30. leta. Kasneje se ta ciklus upočasni. In največkrat je lahko posledica poslabšanja stanja kože prav zaradi upočasnitve obnavljanja kože oz. prekomerne poroženitve celic. Koža je postala bolj gosta, nepropustna, kar privede do sive, uvele kože in potrebuje veliko več časa za regeneracijo.
Preprečitev poslabšanja stanja kože, bodisi zaradi upočasnitve regeneracije kože, ali zaradi preteklih nesreč, je vsekakor v prvi vrsti uporaba specialnih pilingov, primernih za vaše trenutno stanje kože. S pomočjo pilingov pospešimo odstranitev poroženelih starih celic in s tem naredimo prostor mladim celicam, da lažje prodrejo na površino kože. Z njimi izboljšamo kakovost kože, stimuliramo in obnovimo tonus kože, zmanjšamo plitve ali globoke gubice, pore, brazgotine po aknah, hiperpigmentacijo kože. Nadaljuje se z ustrezno nego kože doma, ki jo določimo glede na stanje kože in želje stranke.

Kozmetični salon  Barbara

Barbara Dornik s.p.

Telefon

05 30 262 65
041 794 634

© Copyright . All Rights Reserved.